Зов за помощ

2111689633 Съпругата ми Албена се бори с рак и има нужда от скъпо лечение, което не ни е по силите. За нещастие, наскоро ме съкратиха от работа и ситуацията стана още по-сложна. Аз бях единствения работещ в четиричленното ни семейство.

Създадохме дарителска кампания в HelpKarma, с надеждата добри хора да ни подкрепят в този труден за нас момент. Кампанията се намира тук – https://helpkarma.com/campaign/shans-za-edna-mayka-145

Никой не очаква, че ще трябва да се бори с рак на млада възраст или докато отглежда малки деца.
Материал за Албена в BTV:

“Никой, който не е пушил или употребявал спиртни напитки, не очаква да получи страшната диагноза рак на дебелото черво с метастази в черния дроб.

От юни 2016 г. насам, Албена има над 45 химиотерапии, две отворени операции, лъчетерапии и други медицински процедури. За съжаление, въпреки това има прогресия на болестта ѝ.

Онкологът на Албена я посъветва да потърси нови лечения и терапии. За съжаление не всички иновативни подходи са достъпни и се практикуват в България.

Шанс за Албена е имунотерапията, която се практикува в Hallwang Clinic в Германия. За съжаление без Вашата помощ тя не би могла да си позволи огромната сума за лабораторни изследвания и продължителна имунотерапия, която е над 80 хиляди евро.

Албена не мечтае за къщи, коли или други материални придобивки, а за шанс да гледа как растат дъщерите й, как се учат, как създават приятелства, шанс да бъде до тях, докато се превръщат в млади хора. Помогнете ѝ да има този шанс.

Калин Петков

About the Author :

Leave a reply