Зов за помощ

jjjЦветолина Баева е от Бургас на 39 години. Здравословните й проблеми започнаха през март 2014 год. Била е няколко пъти в болници в Пловдив и София. За година и половина лекарите  в  България не могат да й поставят точна диагноза и да я лекуват правилно. След последния рецидив през март 2015 год. е в  инвалидна количка  – затворена като птичка между 4 стени.

ЗАТОВА СЕ ОБРЪЩАМЕ ЗА ПОМОЩ КЪМ ВСИЧКИ ДОБРИ ХОРА!

Помогнете на Цветолина да се направят изследвания  за поставяне на правилната диагноза в чужбина и се започне адекватно лечение. Имаме отговор от болница ”Анадолу” в Турция. Ще са необходими около 29 000 лв само за изследванията. Чакаме отговор и от клиника „Неуровита” в Москва.

Мили хора, всяка сума, дори и малка, ще помогне.

Нека докажем, че „сговорна дружина планина повдига”! Ние го можем!

Нека върнем надеждата на Цвети. Нека върнем усмивките на семейството й.

БЛАГОДАРИМ ВИ!

ДАРИТЕЛСКА СМЕТКА:Централна кооперативна банка

BIC: CECBBGSF

IBAN:BG42 CECB9790 1060 2879 00

Цветолина Стефанова Баева

 

About the Author :

2 Comments to “Зов за помощ”
 • ИВО
  February 9, 2017 - Reply

  ВСИЧКО Е ЛЪЖА И ИЗМАМА

  • Цветолина Баева
   October 4, 2019 - Reply

   Г-н Иво, предлагам Ви да се срещнем и сам да видите, че съм инвалид. Мога да Ви разкажа как с парите , събрани от добросъвестни граждани, в Турция успяха да ми поставят правилна диагноза, каквато в България дълго време не можеха да ми сложат светилата на неврологията. Диагнозата ми е ОПТИКОМИЕЛИТ- рядко срещана форма на множествена склероза, която е бързопрогресираща и води до смърт. Със събраните пари ми беше проведено лечение и в момента лекарите смятат,че съм в дълготрайна ремисия. Но докога само Бог знае!

Leave a reply