Зимница с печален рекорд на терена

FUTBOL-SELSKI-1-END1-300x240Въпреки че вече се изиграха осем кръга от първенството на Ямболска област, група ” А”, тимът на „Бенковски” от Зимница продължава да е в точкова суша. Футболистите от най-голямото село не само в община Стралджа, а и в целия Ямболски регион, така и не намират изход от тежката криза, но все пак е добре, че не са напуснали шампионата. Тъй като първенството е без никакъв професионален статут, могат да се правят често трансфери на футболисти, и ако кризата в Зимница не е организационна, това отчаяно положение с нулевия актив може да се понавакса.
И поредния, осми кръг продължи за лидерите Елхово и Стралджа без някой да може да им вземе дори и точка. Плътно до тях, но все пак зад тях, е отборът на Войника, за който се чува, че щял да се превърне в Стралджа-2, като вероятно се има предвид финасовата помощ, която оказва на Войника Атанас Киров. Киров обаче вече е кмет на община Стралджа, и може би това ще промени ситуацията наистина.
Сред любопитните мачове в осмия кръг бе сблъсъкът в Каменец между тамошният „Червена звезда” и боляровският „Ботев”. Това бе спор между съседи в класирането, спечели го тимът на звездашите с 3:2.

About the Author :