Здравко Златаров е кандидатът на АБВ за кмет на община „Тунджа”

???????????????????????????????Здравко Златаров е издигнат като кандидат на АБВ за кмет наа община „Тунджа” от общинската конференция. Той е на 48 г., женен с 1 дете, живее в Кукорево, откъдето е съпругата му. Бил е баскетболист, военослужещ, а от 5 години е мениджър в застрахователна компания в Ямбол. Завършил е ямболския колеж през 1991 г.

Според него тази есен на АБВ й предстои важна проверка, защото това са първите местни избори за партията. За него тези избори са сериозни, защото „може би тази есен ще разберем колко ни има, колко струваме като личности, като организация и като партия”. Той припомни, че АБВ цени най-много човешкото достойнство, че те са партията, която търси новото и различното. Той обеща коректност както към хората, така и към партньрите, които биха участвали с тях в тези избори. Според него е нужна промяна в мисленето, в целите и в действията на всички.

About the Author :

1 Comment to “Здравко Златаров е кандидатът на АБВ за кмет на община „Тунджа””
  • Маринела
    April 21, 2019 - Reply

    Този мошенник преди беше шеф на “Олимпик” и ме излъга с 800лв и след това разбрах, че компанията фалира заради негови далаври и въвлече и излъга хиляди хора. Не става!

Leave a reply