За тринадесета година EVN България кани студенти за своята стажантска програма „Младежи с бъдеще“

EVN-logoЗа тринадесета поредна година ЕVN България ще проведе своята лятна стажантска програма “Младежи с бъдеще”, която дава възможност на талантливи младежи да придобият реален практически опит в дружеството. Желаещите да участват в програмата могат да кандидатстват по определени позиции, в съответствие с техния интерес и предпочитания. Програмата е с продължителност три месеца: юли, август и септември 2018 г. В зависимост от обявените позиции местата на провеждане на стажовете включват централни отдели на EVN България и клиентски центрове на компанията в Югоизточна България.

EVN България кани желаещите за стаж да подадат своите документи за кандидатстване в срок до 30 април 2018 г. на електронен адрес: [email protected]. Информация за конкретните стажантски позиции е публикувана на интернет страницата на ЕVN България www.evn.bg в меню „Кариери” на линк: http://www.evn.bg/Karieri/mladezhi_s_badeshte.aspx

И тази година стажантите ще имат възможност да работят по реални и значими проекти, подкрепяни от опитни и квалифицирани специалисти. След края на стажа най-успешно представилите се ще имат шанс да получат предложение за по-дългосрочен ангажимент в дружеството или покана за посещение на централата на EVN в Австрия.

През 2018 г. EVN България отново ще вземе участие в редица кариерни форуми с цел активни студенти и търсещи работа да осъществят пряк контакт с представители на компанията и да получат подробна информация и консултация за кариерните възможности в нея. Календарът на участията включва:

  • 13-14 март 2018 г. – Национални дни на кариерата гр. София
  • 29 март 2018 г. – Кариерен форум, Минно-геоложки университет, гр. София
  • 4 април 2018 г. – Национални дни на кариерата гр. Пловдив
  • 17 април 2018 г. – Форум Стажове, Технически университет- гр. София
  • 18 април 2018 г. – Форум Стажове, Технически университет
  • 21 април 2018 г. – Кариерен форум, Берлин, Германия.

Повече информация за предстоящите участия на EVN България в кариерни форуми можете да откриете на интернет страницата на компанията на следния линк: http://www.evn.bg/Karieri/mladezhi_s_badeshte.aspx

About the Author :