За най-добра маркетингова идея ще се състезават ученици от цяла България

Национално онлайн състезание „Разработване на маркетингова идея за малък местен бизнес“ ще проведе Стопанска академия „Д. А. Ценов“ – гр. Свищов. Инициативата е на преподаватели от катедра „Маркетинг“. Основна цел на организаторите е да провокират мисленето на младите хора към развитие на местата, в които те живеят.

В състезанието ще се конкурират ученици от XI и XII клас. Те ще представят своята идея за развитие на местен бизнес с доклади, презентации и видеоклипове. Участниците от най-добрите екипи ще получат сертификат, даващ право да бъдат приети за обучение в предпочитана от тях специалност.

Учениците, които желаят да участват, могат да се регистрират на адрес http://bit.ly/TsenovAcademy в срок до 7 ноември 2020 г. До 9 ноември ще получат от организаторите материали и подробни указания. Разработените доклади се изпращат до 1 декември. Резултатите от състезанието ще бъдат обявени на 10 декември.

Информация за състезанието е пратена до всички средни училища в България. Добрите идеи може да са навсякъде. Можем и трябва да насърчаваме младите и предприемчивите. В утрешния ден те ще реализират днешните си идеи – тук, в България.

About the Author :

Leave a reply