Захари Карабашлиев представя романа си “Хавра” в Ямбол на 29 ноември

zx860y484_1739611Ямбол, 15.11.2017 г.

Все пак Захари Карабашлиев ще бъде в Ямбол за представяне на новия си роман „Хавра“. Това ще стане на 29 ноември, сряда, от 18 часа в Синия салон на читалище „Съгласие“, съобщават от там. Първоначално се очакваше нашумелият писател да участва в инициативата инициативата „Ямбол чете“ в началото н ноември. Посещение в Щатите по същото време осуети срещата с ямболските му почитатели, но в крайна сметка всичко се оказа само отлагане във времето.

„Срещнете се на живо с автора на „18 % Сиво“, подарете си незабравимо приключение“, призоват организаторите от читалището. Епичният роман на Захари Карабашлиев „Хавра“ ще бъде представен от писателя Христо Карастоянов.

“Хавра” е вторият роман на Захари Карабашлиев, който изгря на литературната сцена преди 9 години с изключително успешния “18% сиво”. Той е автор на сборника с разкази “Кратка история на самолета” и на пиесите “Аутопсия”, “Неделя вечер” и “Откат”.

Разположена между две епохи и два континента, значеща толкова много неща – пустош, приятелство, побрала в себе си няколко книги – исторически роман, трилър, любовна драма, “Хавра” звучи с гласовете на нашето минало и проблематично настояще.

About the Author :