Зафиров пише разобличителна книга срещу кмета на Ямбол

gonzoAБившият лидер на партия „Атака” в Ямбол и региона, Георги Зафиров, сподели пред „Делник”, че е напреднал с писането на изобличителна книга срещу кмета на Ямбол Георги Славов.
„Ще нарека книгата си „Крадецът от Афтане”, добави още крупният бизнесмен, изкупил преди години половината магазини по улица „Търговска”, без никой да разбере откъде е натрупал толкова много пари. Кръщелникът на Волен Сидеров имал данни за всички далавери на кмета на община Ямбол и щял да ги изброи пунктуално в произведението си.
Афтане е някогашното име на стралджанското село Недялско, което не е кръстено на Недялко Лазаров, както мислят феновете на участника в Биг Брадър.Кметът на Ямбол има родова линия оттам и макар че е проплакал в града, неговите „почитатели” почти винаги намекват за Афтане.
Вероятно в книгата си, която ще е по-скоро брошура-памфлет, Георги Зафиров ще разкаже и за срещата с Бойко Борисов, на която присъствали Цветан Цветанов, кметът и самият владетел на половината център на града. Вождът на ГЕРБ тогава категорично разпоредил на ямболския кмет да престане да пречи на бизнеса на Зафиров, но човекът от Афтане не изпълнил заповедта.

About the Author :