Затварят част от ул. “Българка” в Ямбол

???????????????????????????????Във връзка с изпълнение на втори етап от Водния цикъл на гр. Ямбол –  „Проектиране и строителство на Пречиствателната станция за отпадъчни води с довеждащи комуникации и реконструкция на главен колектор IX“, от  27.02 (петък) ще бъде затворена за движение ул. „Българка” в участъка от кръстовището с ул. „Дружба” до кръстовището с ул. „Николай Петрини“. Временната организация на движението се налага заради стартирането на строително монтажните дейности по реконструкцията на Главен колектор IX. За временната организация на движение има издадена заповед №РД/02-00702 от 19.11.2014г. на кмета на община Ямбол.

Предстои поетапно да бъдат затваряни и други участъци по трасето на колектора. Съгласно проекта за временна организация на движението по време на СМР, трасето на Главен колектор IX е разделено на 16 етапа (нарастването на номера е в посока към заустването). Трасето включва участъци по ул. „Българка”, ул. „Константин Иречек”, ул. „Стилияна Парашкевова”, ул. „Димитър Благоев” – кръстовището пред магазин БИЛЛА и ул. „Арда”.

Община Ямбол апелира към гражданите за максимално съдействие и разбиране за временните неудобства, които ще изпитат при извършване на строителните дейности.

 

 

About the Author :