Започна политическото раздаване

Diana1Диана Иванова
Политическото раздаване на постове отново се завъртя в Ямбол. Този път „рулетката” разпредели местата в областна администрация. Като областен управител се завърна „изпитания” във времето Димитър Иванов. И тъй като ГЕРБ вероятно не само в Ямбол, но най-вече тук, мълчат като „комунисти на разпит” защо някой е номиниран за нещо или защо заема някой пост, за никого не стана ясно защо партията на Бойко Борисов и лично той не харесаха Иван Йоргов като заместник –областен и го замениха с нов герберски кадър Волен Дичев.
Не по-малка е и мъглата с кадрите на „Атака”. Там като втори заместник изникна никому неизвестният Христо Колев, но пък това е и шанс новите лица поне за малко да предизвикат интерес в една иначе явно безинтересна институция, в която най-важното е получаването на заплатата, а не резултата от дейността й.
Както на изпроводяк заелият поста за три месеца бивш областен сподели: „проблемите са много – решенията малко”, но най-лошото е, че стилът на работа е – много да се говори за тях, но на практика нищо да не се прави…

About the Author :