Заместник-кметът Красимира Петрова с „Мерцедес” на работа

IMG_7715Най-младата в екипа на кмета на община Ямбол, заместник-кметът Красимира Петрова, в четвъртък, 7 септември, вдигна много летвата, като се появи по обяд на работа с респектиращ „Мерцедес”. Да си позволиш такава кола само на 31 години, и то навършени наскоро, на 1 юли, е удар в десетката.

Особено, когато си работил само в бюджетната сфера, какъвто е случаят с Петрова. Тя се появи в Бялата къща като експерт в дирекция „Стратегии и програма” през 2008 г, тогава дългокосата брюнетка бе на 24 години. Само три зими по-късно, през декември, Красимира Петрова бе ръкоположена от кмета Георги Славов за заместник-кмет, с ресори евроинтеграцията и прилагането на оперативните и други програми, регионалното развитие, българите в чужбина и външните отношения на община Ямбол.

Не се е чуло Красимира Петрова да има вуйчо в Америка, който да и подари подобна лимузина, но пък е напълно възможно неин приятел да и е дал автомобила, за да види тя възможностите му.

Дамата паркира уверено зад Бялата къща, като тя може да влезе в антологията на най-успелите български политоложки, защото е завършила именно тази специалност във Варненския свободен университет „Черноризец Храбър”.

 

About the Author :