Заключителни изяви по проект “Твоят час” на училища от цялата област

Tvojat-chas-01-300x200Заключителни информационни изяви на клубове от област Ямбол по проекта „Развитие на способностите на учениците и повишаване мотивацията им за учене чрез дейности, развиващи специфични знания, умения и компетентности“ – „Твоят час“ организира днес, 5 октомври 2018 г. Регионално управление на образованието-Ямбол. Заключителните изяви ще се проведат от 11.00 часа до 15.30 часа, в Зала №3 на НТС, Градски парк – Ямбол и спортната площадка на ПГИ „Г. С. Раковски”.

Програмата включва презентации на училища, които ще покажат добри практики на клубовете за обучителни затруднение и по интереси в различни училища, изложба с произведения на ученици от клубовете, концерт в изпълнение на ученици от клубовете по интереси и спортни състезания. В музикално-сценичните изяви ще участват ученици от СУ „ П. К. Яворов” – Стралджа, ОУ „Кирил и Методий”- Елхово, ОУ „П. Р. Славейков”, ОбУ „Д-р Петър Берон”, ПГСА „Кольо Фичето”, ПГХТТТ, ОУ „Николай Петрини”, ОУ „Любен Каравелов”, НУ „Проф. Нойков”, ОУ „Йордан Йовков” и ПМГ „Атанас Радев”.

На публичните изяви учениците ще представят своите постижения, умения и способности, придобити чрез участието си в извънкласните дейности по проект „Твоят час”.

About the Author :