Задържаха 47-годишен мъж за закана за убийство

Ямбол, 19.09.2022 г.

Служители от РУ – Ямбол задържаха 47-годишен мъж за закана за убийство. Вчера, около 15:30 ч., в полицията е постъпил сигнал от представители на охранителна фирма, че агресивен мъж с нож в ръка е отправил заплахи и закани към персонала на заведение за хранене, находящо се  в централна градска част. На място е установен и задържан за срок до 24 часа 47-годишен местен жител. По случая е образувано досъдебно производство. Процесуално-следствените действия продължават.

В РУ – Ямбол за кражба е задържана  67-годишна жена от Сливен. Вчера, следобед, служителите на реда  реагирали незабавно на сигнал за кражба на дрехи от търговски обект на ул. „Битоля“ в града. Извършителката е задържана срок до 24 часа. Работата по случая продължава.

През изминалата нощ, малко след 23.00 ч., в дежурната част на ОДМВР – Ямбол е получен сигнал,  че в гараж, в село Зимница, вследствие на възникнал гръм тежко е ранен 28-годишен мъж. Пострадалият е транспортиран към ЦСМП – Ямбол, където е констатирана смъртта му. На местопроизшествието е извършен оглед. По първоначални данни – няма следи от насилие. Процесуално-следствените действия продължават в рамките на образуваното досъдебно производство.

About the Author :