Задържаха четирима с наркотици

policiq2Четирима мъже са задържани за притежание на наркотици при специализираната полицейска операция за противодействие на наркоразпространението,  проведена вчера в Ямбол.

В хода акцията са задържани двама младежи от Ямбол – на 21 и 22 години. В единия от задържаните са намерени и предадени на служители от РУ Ямбол 3 пакетчета – тип «джъмпер», със суха тревиста маса, която на наркотест е реагирала на марихуана. При последвалите оперативни и процесуално-следствени действия от двамата са иззети още около 21 гр. марихуана, три «джъмпер»-a метамфетамин, прекурсори, химически вещества, пособия и съдове, служещи за производство на метамфетамин.

В рамките на операцията, на околовръстен път «Изток», е спрян за проверка лек автомобил «Опел», в който пътували двама мъже от Ямбол – на 31 и 37 години. При проверката в колата са намерени и иззети 5 хартиени пакетчета, съдържащи кафяво прахообразно вещество, което на полевия наркотест е реагирало на хероин.

Четиримата са задържани за срок до 24 часа. Работата по случаите продължава в рамките на образуваните досъдебни производства.

About the Author :