Жените социалистки от Ямбол посетиха Народното събрание

1По покана на народния представител Кристиан Вигенин на 14 ноември членове на Обединението на жените социалистки от област Ямбол бяха на посещение в Народното събрание. Ямболският депутат, който е и председател на  Комисията по европейски въпроси и контрол на европейските фондове, е организирал среща на ямболските социалистки с народните представители Светла Бъчварова, Весела Лечева, Петър Кънев и Георги Гьоков, на която е присъствал и народният представител Николай Пенев.

2Актуалните политически аномалии в страната, свързани и със социалните и демографски проблеми и икономическото състояние на българите, предизвикателствата пред БСП на предстоящите избори през 2019 г. за Европейски парламент и за местна власт са част от темите, които са разисквани на срещата. Дамите са успели да се срещнат и да разговарят и с зам.-председателя на парламентарната група на „БСП за България” Драгомир Стойнев и с народния представител Дора Янкова, разгледали са сградата на парламента и са наблюдавали пленарно заседание.

9След посещението на Народното събрание, групата от Ямбол е изразила и своята подкрепа към майките на деца с увреждания.

По-късно в централата на БСП на “Позитано”20 ямболскте социалистки са провели среща с председателя на Обединението на жените социалистки на национално ниво Катя Николова и с Вяра Емилова, член на Изпълнителното бюро на Националния съвет на БСП, където са изложили предложенията си за „Визия за България” и са обсъдили работата на Обединението на жените социалистки в Ямбол.

3 4 5 __KR83425a__KR8361 6 7 8IMG_9814IMG_983110

 

About the Author :

1 Comment to “Жените социалистки от Ямбол посетиха Народното събрание”
  • шлосера дичу
    November 16, 2018 - Reply

    Странно, с това непропорционално голямо лоби на Ямбол във властта, досега градът трябваше да е в далеч далеч далеч по-добро положение. На кого служат тези хора !?

Leave a reply