Жена загина при катастрофа на пътя Ямбол-Елхово

KATНа 7 октомври 2018 г., към 20:30 ч., от тел.112 в оперативна дежурна част на ОДМВР-Ямбол е получен сигнал за възникнало тежко пътнотранспортно произшествие на републикански Път I-7, Ямбол – Елхово, на км. 268 (в отсечката  с.Окоп – с. Тенево). Отзовалите се на място полицейски екипи са запазили местопроизшествието. Инцидентът е настъпил между л.а „Мицубиши Аутлендър“, движещ се в посока Ямбол, управляван от правоспособна 56-годишна жена, и товарен автомобил влекач „Волво“ с  ремарке, движещ се в посока  Елхово, управляван от правоспособен 34-годишен мъж. Сблъсъка е при разминаване на двата автомобила, като контакта между тях е в левите им части. В следствие на инцидента в деформирания лек автомобил  на място е загинала водачката. Смъртта е констатирана от екип на ЦСМП – Ямбол. Пробите на водача на товарния автомобил за употреба на алкохол и наркотични вещества са отрицателни. На местопроизшествието е извършен оглед от дежурна оперативна група. Образувано е досъдебно производство. За случая е уведомен  дежурен прокурор от Окръжна прокуратура – Ямбол.

Седмица по-рано, отново през уикенда, мъж загина при челен сблъсък с ТИР, а две жени и дете бяха настанени в болница при катастрофа в участъка ГКПП -Лесово –  Елхово, което навежда на мисълта, че в почивните дни рисковете по пътищата се засилват.

About the Author :

1 Comment to “Жена загина при катастрофа на пътя Ямбол-Елхово”
  • Иван
    November 13, 2019 - Reply

    Тази отсечка Ямбол-Елхово е една открита гробница,която като че ли е оставена експериментално,за да се види колко жертви може да има! Дали някой близък на някой големец трябва да е жертва ,за да се вземат мерки,не знам?!

Leave a reply