„Железничарите” направиха класика на „Тунджа 1915”

???????????????????????????????„Локомотив”/ Пловдив/ надигра „Тунджа 1915” с 3:0 на футболния турнир „Поморие Къп”. „Черно-белите” от града на тепетата откриха в 17-та минута чрез гол на французина Йоан Ласиман, който откри резултата с ефектна задна ножица.

До края на първото полувреме ямболските футболисти запазиха вратата си от второ попадение, макар „смърфовете” да имаха пълен превес. В 71-та минута „Локомотив” покачи резултата чрез Бранимир Костадинов, а две минути по-късно стигна до класическото 3:0, като гола вкара Александър Якимов,  и ще играе на финала на турнира „Поморие къп”.

Загубата на нашия отбор, играещ в трета дивизия, не може да е изненада. Макар и да едва на девето място в елитната дивизия, „Локомотив” е по-класният клуб и има значително по-голям бюджет.

„Тунджа 1915” прави серия от контроли преди началото на пролетния полусезон от първенството на Югоизточната „В” група, треньорът Станчо Цонев извършва много промени в състава, а дали това е за добро ще се види в първите кръгове от шампионата.

Дотук е лошо, тъй като оформеният през есента от наши момчета тим вървеше добре в първенството, завърши полусезона на шесто място, и привличаше публика в мачовете. При многото нови състезатели, не е сигурно нито, че ще се вдигне класата на ямболския тим, нито че феновете няма да бележат отлив.

 

About the Author :