Енчо Керязов: Благодаря за подкрепата!
Image_1836680_126Моят приятел и съгражданин Светлозар Желев, който всяка година дарява книги за всички номинирани деца от фондацията, ми се обади в началото на месеца, за да ми каже, че ме номинира за будител на годината… Честно да си призная мислех, че е шега. Притесних се за него – не за мен. Попитах го: мислиш, че съм достоен за тази номинация? Не, че се вживявам в ролята на Паисий Хилендарски или Вазов – знам, че става въпрос за нещо съвсем различно. НО думата „цирк” се е превърнала в нарицателно,  а ти номинираш от свое име цирков артист…
Благодаря ти, Светльо – от свое и от името на моята фондация!
За мен е особена чест и гордост, че съм оценен  от журито като един от тези, които са заслужили да бъдат редом със знакови артисти, интелектуалци, творци. Благодаря на всички в България и приятелите ми по света, че гласуваха за мен. Благодарности към РАДИО „999” – Ямбол и „Диана” ТВ, чрез които моите съграждани разбраха за номинацията и ме подкрепиха! Дължа благодарност и на фирма „DiNi”, диригента Левон Манукян, певиците Камелия, Анелия, Федерация спортна акробатика, на студентите и преподавателите от НАТФИЗ и на всички вас, които гласувахте и споделяхте в своите страници във Фейсбук и увеличихте неимоверно много гласовете в моя полза. Изказвам признателност към всички, че подкрепяте моята личност  да бъде избран за   БУДИТЕЛ НА ГОДИНАТА!
Смея да твърдя, че съм човек, който е постигнал мечтата си и осъзнах, че можеш да успееш,  независимо от къде си и коя област на изява си избрал. С моите съмишленици от Фондацията искаме точно това да внушим на тези млади хора: да ги събудим! Всеки може да бъде будител, независимо от професията си и позицията, която заема.
Благодаря ви от сърце!
Енчо Керязов
About the Author :