Елхово събра досегашен и бъдещ министър на МВР

41465111_325886421496308_3950760383446253568_nНовината за номинацията на новия вътрешен министър застигна досегашния Валентин Радев и неговия наследник и главен секретар на МВР Младен Маринов в Гранична полиция – Елхово, където те бяха днес – 10 септември, за да наградят гранични полицаи.

Доволен съм, че на моето място идва човек от системата, коментира номинацията Валентин Радев и заяви, че не се чувства жертва: „Аз съм част от един екип, а този, който ръководи екипа е премиерът и той решава какво прави. Ние, както видяхте, според достойно с другите колеги направихме това, което трябваше ( б. р. подаването на оставка)”. Според него е облекчение, че на негово място идва главният секретар, което е продължение на това, което са правили.

„Продължаваме напред с все по-бързо темпо”, бяха думите на бъдещия вътрешен министър Младен Маринов, който допълни: „ Досега съм работил в професионална среда, сега ще ми се наложи да се сблъсквам с политически проблеми, но службата ме е научила да посрещам всякакви трудности и това, което зависи от мен, ще направя всичко, за да оправдая доверието на премиера, за мен това е най-важно”.

About the Author :