„Елхово” неочаквано се препъна

dimitar_ivanovФутболистите на „Елхово” направиха сензационна засечка на старта на пролетния дял от първенството на областната „А” група. Съставът от приграничната община, който води убедително в класирането, допусна равенство-2:2  срещу изоставащия от него с 12 точки състав на село Межда.

Гостите повеждат на терена в Елхово, на полувремето все пак лидерът в „А” областната група се прибира при равенство-1:1. След подновяването на играта, домакините най-сетне излизат напред в резултата, като попадението вкарва треньорът им Димитър Иванов, бившия таран на ЦСКА, запомнен с най-бързия гол във вратата на вечния враг „Левски”. Въпреки понапредналата си възраст, Митко Иванов е решил да облече екипа и да наставлява своите възпитаници от съвсем близо.

Противниците от „Межда” попарват феновете на Елхово, след като е отсъдена дузпа за игра с ръка и гостите не пропускат да възстановят равенството-2:2.

Във временното класиране продължава да води убедително ОФК „Елхово” с актив от 30 точки, но ако пролетта си личи от първия кръг, преднината от 5 точки пред втория-„Бояджик 2004” може да се окаже  недостатъчна.

About the Author :