Евроизбори 2019 – Румен Петков: Кой всъщност предава левицата?

???????????????????????????????Анализ без автор в сайта „Епицентър“ обвинява „Коалиция за България“, че открадва победата на червените.

Първо, плакатите на БСП са сини и не е ясно безименните анализатори, къде са видели червеното.

Второ, приложено изпращаме обръщенията на ръководството на ПП АБВ за съвместно участие в изборите, с цел отстраняване на ГЕРБ от власт без каквито и да са претенции, в това число и за места в листата, на което така и не получихме отговор.

Трето, да грабиш избиратели е мислене, на което Цар Освободител е сложил край, освобождавайки крепостните селяни.

Тези безименни анализатори би трябвало най-после да прекрачат 30-те години на миналия век, да не говорим 20-те на този. „Коалиция за България“ участва със съзнанието, че е единствената лява и социално ангажирана политическа сила в тези избори.

Нежеланието на ръководството на БСП левицата да се консолидира е техен избор и тяхна отговорност, за което ние предупреждаваме месеци наред.

Колко са формациите вдясно, които участват и колко са формациите вляво? И да сте чули десните формации да се нападат взаимно?

За съжаление,БСП така и не поведе битка срещу ГЕРБ, а води битка с „Коалиция за България“ и с левицата.

Поради това внушенията във въпросния анализ са дълбоко неверни. Могат да бъдат дадени и други квалификации, които няма да използваме. Така, че да се  търсят виновните вън от БСП не считаме за правилно, вярно и почтено, а другите квалификации са неща, които  си струват, но в случая е по-възпитано да ги премълчим.

Цялата кореспонденция с БСП можете да намерите в сайта на „Коалиция за България“.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

About the Author :