ДТ „Невена Коканова” отново на турне

20.Плакат Всяка срядаПрез тази седмица в четири последователни дни на пет различни места в страната ямболските актьори ще представят разнообразния репертоар на Драматичния театър. Натоварването е голямо, но умората не се усеща, защото удовлетворението е достатъчно, когато има публика и тя те посреща добре!

Турнето започва в Ловеч. Там във вторник /5-ти април/ ще бъде представен спектакъла „Всяка сряда от пет до седем” . Комедията на Валентин Красногоров наскоро беше показана на Чудомировите празници под мотото „Комедийният хит на сезона” и това явно е напълно заслужено, съдейки по нестихващия интерес към нея. В сряда в София, Сатиричен театър „Алеко Константинов” за втори път ще отвори врати за „Цената на истината” . През ноември спектакълът на Мартин Киселов беше радушно приет в София с ласкави отзиви и от критиката, и от автора! Разчитаме, че успехът ще се повтори, защото вярваме във високото качество на  спектакъла и знаем, че именно Сатиричният театър е мястото, където публиката ще изостри сетивата си за посланията на Стефан Цанев. На следващия ден „Цената на истината” пътува за Пловдив. Само преди месец във Военния клуб в града под тепетата интересът към друг наш спектакъл напълни залата. Сега отново разчитаме на доверието, което сме изградили през годините и вярваме, че няма да разочароваме нашите приятели от Пловдив. Интересен феномен е, че в този град ние не разчитаме на организатори. Хората сами ни избират, като получават информация и купуват билети единствено и само чрез платформата Грабо.

18.SVATOVNICATAВ петък,  8-ми април, на русенци ще гостува „Сватовницата”, но първо на нашите малки зрители от Котел сутринта ще представим  „Бременските музиканти”. В Русе също имаме вярна публика, която се надяваме, че ще ни посрещне подобаващо, защото „Сватовницата” е комедия, в която  музиката и танците  са неотменна част от цялата линия на представлението и настроението, което се предава от сцената зарежда с много, много позитивна енергия.

В очакване на приятни, пролетни емоции ДТ „Невена Коканова” поема на път!
На добър час!

19. TCENATA NA ISTINATA

Дияна Радева

About the Author :