ДТ “Невена Коканова” започна репетиции за нов спектакъл – “Кръгът” на Съмърсет Моъм

Ямбол, 7.12.2020 г.

Репетиции за нов спектакъл започна трупата на Драматичен театър “Невена коканова” – Ямбол. Във време, в което постановките стават все по-голям лукс заради ограничителните противоепидемични мерки, артистите от трупата на ямболския театър са решили да използват времето за подготовка на нова премиера.

Ето какво са написали от трупата на страницата им в социалните мрежи:

“Започваме ново заглавие! Започваме с прекрасни млади хора,  съвсем скоро дипломирали се в НАТФИЗ! Започваме с доказани професионалисти от трупата ни! Започваме с режисьор, който за първи път ще поставя на ямболска сцена! На добър час им пожелава директорът на театъра, пожелаваме им и всички ние, които ще помогнем да се завърти „КРЪГЪТ“ от СЪМЪРСЕТ МОЪМ!  Една прекрасна, неочаквана и чисто човешка история за черното и бялото в отношенията ни. За това как, ако не се опитваме да  разбираме хората до себе си, да осъзнаваме в пълнота какво се случва с тях, рискуваме кръгът от грешките ни  да се повтаря отново и отново…

НА ДОБЪР НИ ЧАС !!!

На снимките  –  актьорите  Цветелина Кънева, Яна Бобева, Петя Бойчева, Волен Митев, Димитър Димитров, Румен Михайлов, Васил  Илиев, Георги Караиванов, режисьорът – Стефан Спасов , директорът Михаил Лазаров и Павел Димитров – помощник режисьор”

About the Author :

Leave a reply