ДСБ обяви своите хора за изборите

Radan_KunevЯмболската организация на „Демократи за силна България” е готова със своите номинации за листата на Реформаторския блок за парламентарните избори, каза за „Делни” областният лидер на партията Тодор Тодоров.
Таня Петрова, Петър Инджов и Стоян Иванов са хората, на които залагат от ДСБ, техните имена са в централата на Реформаторския блок, където ще стане окончателното подреждане на ямболската листа.
Таня Петрова е от гражданската квота. Тя дълго време членуваше в социалдемократическата партия, чийто лидер беше д-р Петър Дертлиев.
Вторият номиниран за депутат от ДСБ-Ямбол е Петър Инджов, работил в „Сакарела”, а сега управител на „Пегас тур” ООД. Той е на 44 години. Третата кандидатура, предложена от „Демократи за силна България” , е на съвсем млад човек – това е ветеринарният лекар Стоян Иванов, който е на 30 години.
По сведения на „Делник” със своите предложения за народни представители са готови и другите участници в Реформаторския блок – „България на гражданите” и СДС.
Само БЗНС с председател на национално равнище Николай Ненчев, няма номинации, въпреки че Ненчев е родом от Кукорево и е учил в Ямбол.

About the Author :

1 Comment to “ДСБ обяви своите хора за изборите”
  • БОРИЛ
    December 21, 2020 - Reply

    СТОЯН СТОЯНОВ ОТ ДСБ ЯМБОЛ, КОЙТО КАТО ЛИДЕР НА ДСБ В ЯМБОЛ И ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ ВЛЕЗЕ ОТ ЛИСТАТА НА АТАКА ХАХА И ТО СЛЕД КАТО НАЙ-ДОБРИЯ МУ ПРИЯТЕЛ КРЪСТЬО КРЪСТЕВ ПОЧИНА И ТОЙ ВЛЕЗЕ НА НЕГОВО МЯСТО. ТОВА ЛИ Е ПРОМЯНА БЕ ХОРА ТОВА ЛИ Е? ЧОВЕКА УМЕЕ ДА ПРЕЕБАВА ЯКО НЕ СЕ ВРЪВАЙТЕ НА ТЕЗИ СМЕШНИЦИ ОТ ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГРИЯ И НА ХОРА КАТО СТОЯН СТОЯНОВ, КОИТО ПЛАЩАХА ПО 50ЛВ НА ГРАС ПРЕЗ 2019 НА МЕСТНИТЕ ИЗБОРИ В ГР. ЯМБОЛ

Leave a reply