До 18 октомври 2017 г. битовите клиенти на EVN България могат да се кандидатират за членове на “Клиентски съвет”

EVN_Klientski_savet_1EVN България продължава кампанията си за набиране на участници в третия мандат на “Клиентски съвет” на компанията. В рамките на инициативата “Клиентски съвет“ се осъществяват съвместни работни срещи между битови клиенти на EVN България и представители на дружеството като се разработват идеи по актуални теми, свързани с дейността на компанията и предоставяните услуги.
За участие може да се кандидатира всеки пълнолетен гражданин, който ползва услугите на дружеството по доставка на електроенергия. Съставът на „Клиентски съвет“ е от максимум 24 участници. Участието е доброволно и безвъзмездно като EVN България покрива пътните разноски до и от мястото на провеждане на срещите, които са поне 2 пъти годишно. Не се изискват познания в сферата на енергетиката.
Достатъчно е в срок до 18 октомври 2017 г. кандидатите да изпратят до компанията кратко писмено заявление за участие в свободна форма със следната информация: лична мотивация за участие, трите имена, клиентски номер или ИТН (измервателна точка номер), адрес, телефон. Примерен формуляр, както и електронна онлайн-форма за кандидатстване са налични на:
http://www.evn.bg/Chastni_klienti/Elektricheska-energia/Klientski-savet/Kandidatstvai.aspx
Кандидатите могат да изпращат своите заявления по един от следните начини: по имейл на адрес [email protected]; по поща на адрес: EVN България, ул. „Христо Г. Данов“ 37, 4000 Пловдив; на място във всеки EVN Офис.

 

About the Author :