Дори зам.-кметът Красимира Петрова се появи на „Лице за милиони”

Красимира  ПетроваМалко чудо се получи на представянето на новата книга на Светлана Рудолф „Лице за милиони”. Известната с  това, че не стъпва на културни прояви заместник-кмет Красимира Петрова дойде на крака за да види и чуе какво представлява книгата на Рудолф, посветена на  крупния бизнесмен Красимир Дачев.

Рядко е имало такъв интерес към представяне на книга в Ямбол, а тон сякаш дадоха общинските съветници от ГЕРБ, дошли като порой. Сензационно масово присъствие на ученици имаше  от Математическа гимназия „Атанас Радев”,  на чиито възпитаници надали името както на Светослава Рудолф, така и на Красимир Дачев, говори нещо особено.

Въпрос на организация, явно, нещо , с което ГЕРБ- Ямбол отдавна почна да достига висотите на някогашната българска компартия.

Героят на книгата на Рудолф, собственик на дузина големи фирми, досега е инвестирал 300 милиона лева в родната икономика, в Ямбол обаче стана ясно, че предстои Красимир Дачев да вложи още 300 милиона лева.

След срещата някои изказаха надежда за навлизането на част от тези милиони в града ни, с което обясниха и присъствието на почти целия кметски екип.  Кметът Славов, заместник-кметът по  европроектите Красимира Петрова и секретарят на община Ямбол Антон Кабрански, който върти и финансовите дела на града ни от доста време, действително рядко присъстват вкупом на такива срещи.

Което наистина е някакъв знак, остава да се разбере за какво точно.

About the Author :