Директорът на ПМГ „Ат. Радев“ Евгений Иванов: Благодаря за уважените усилията на всички учители от 1971 г. досега

Благодаря на Бог отец, Бог син и на Светия Дух затова, че ми дадоха възможност точно аз на това място в този момент да върша тази работа, която много приляга на начина, по който мисля.

Аз съм от втория випуск на гимназията, така че тя си е моята гимназия – минал съм през нея като ученик, минал съм като учител, като заместник-директор и директор вече доста години. Повече от половината ми съзнателен живот – 32-33 години от 63 минаха в това училище, а през останалото време съм си мечтал това да ми се случи.

Благодаря на ямболската общественост и на нейните представители – общинските съветници и кметското ръководство, които уважиха усилията на всички учители от 1971 г. досега. За моя голяма радост аз съм се докоснал до всички. Благодаря и на учениците на Математическа гимназия, които показаха с постиженията си нивото на огромния труд, който моите колеги полагат всички тези 50 години.

Не съм очаквал, не съм мечтал, но от 2-3 години започнах да осъзнавам, че точно на мен ще се случи да приемам поздравленията от ваше име, колеги.

Благодаря за общата работа, която през годините свършихме заедно, че продължихме делото на основателите на гимназията Роман Хайнацки и Косьо Косев.

Благодарствени думи при получаване на наградата на Ямбол по време на тържествената сесия на Общински съвет за Деня на Ямбол

About the Author :

5 Comments to “Директорът на ПМГ „Ат. Радев“ Евгений Иванов: Благодаря за уважените усилията на всички учители от 1971 г. досега”
 • Минка Димитрова
  June 23, 2021 - Reply

  Страхувам се от бъдещето на моята родина…, но знам че тук имаше достойни хора, които свършиха достойни неща.

 • Манол Бадев
  July 22, 2021 - Reply

  Делник, нали знаете, че и да ми триете коментара пак ще го напиша?

 • Манол Бадев
  July 23, 2021 - Reply

  Сак така това е твоята гимназия, Евгений? Тя не ти е бащиния! А я го попитайте що за учител е Евгений – навремето за два учебни часа решаваше 2 задачи, едната от които му я решаваше Карлов или Тенев в междучасието. Често не можеше да реши задача и я оставяше за домашно.Бършеше с ръкавите си дъската. Веднъж го заварихме в Каравелово да се връща от лов пиян, потен, с цигара в ръка и скъсани гащи. Много е силен пред малки деца и ги плаши с държане на тон, мними заплахи, а пред инспектори от РИО е мек и мазен. Най-удивителното е, че споменава Божието име, като точно от там ще дойде края му. Пейчо Върбанов вече го няма да кадрува и е време Евгений, жена му и лакеите му да бъдат изчегъртани.

 • Ciekawe Blogi
  May 15, 2022 - Reply

  hey anyone, I was just checkin out this blog and I really enjoy the basis of the article, and have nothing to do, so if anyone would like to to have an compelling conversation about it, please contact me on AIM, my name is samuel posali

 • Portal XMC
  May 17, 2022 - Reply

  I can see that you are putting a lots of efforts into your blog. Keep posting the good work.Some really helpful information in there. Bookmarked. Nice to see your site. Thanks

Leave a reply