Директорът на ПМГ „Ат. Радев“ Евгений Иванов: Благодаря за уважените усилията на всички учители от 1971 г. досега

Благодаря на Бог отец, Бог син и на Светия Дух затова, че ми дадоха възможност точно аз на това място в този момент да върша тази работа, която много приляга на начина, по който мисля.

Аз съм от втория випуск на гимназията, така че тя си е моята гимназия – минал съм през нея като ученик, минал съм като учител, като заместник-директор и директор вече доста години. Повече от половината ми съзнателен живот – 32-33 години от 63 минаха в това училище, а през останалото време съм си мечтал това да ми се случи.

Благодаря на ямболската общественост и на нейните представители – общинските съветници и кметското ръководство, които уважиха усилията на всички учители от 1971 г. досега. За моя голяма радост аз съм се докоснал до всички. Благодаря и на учениците на Математическа гимназия, които показаха с постиженията си нивото на огромния труд, който моите колеги полагат всички тези 50 години.

Не съм очаквал, не съм мечтал, но от 2-3 години започнах да осъзнавам, че точно на мен ще се случи да приемам поздравленията от ваше име, колеги.

Благодаря за общата работа, която през годините свършихме заедно, че продължихме делото на основателите на гимназията Роман Хайнацки и Косьо Косев.

Благодарствени думи при получаване на наградата на Ямбол по време на тържествената сесия на Общински съвет за Деня на Ямбол

About the Author :