Директорът на Математическата гимназия бяга в Родопите

Evgeni_IvanovЕвгений Иванов, директорът на Математическа гимназия „Атанас Радев”, изчезва към Родопите. Това бягство от шума и суетата на града, шефът на МГ, ще направи със съпругата си Мирослава, с която вече са пробвали маршрути из Стара планина.

Балкана, възпят тъй обилно от българските поети, обаче поднесъл твърде тежки преходи и сега семейство Иванови се насочва към по-кротките Родопи.

Поне така чертае ваканцията си директорът на Математическата гимназия, ала какво ще излезе в крайна сметка, ще се чуе. Днес бе първият отпускарски ден на Евгений и вероятно това бе причината да вижда живота в розово.

Той твърдо е решил да не стъпва дори за ден край морето – жегите не били неговото амплоа, а и гълчавата по тези краища на страната вече му идвала в повече.

Борислав Ненов

About the Author :

8 Comments to “Директорът на Математическата гимназия бяга в Родопите”
 • Й.А.
  December 30, 2014 - Reply

  Ама хората какво ги интересува това? И кога вестник “Делник” ще започне да пише безпристрастни статии по отношение на този човек? Някой чул ли е дали е напуснал наистина, или е само слух?

 • М.И
  December 30, 2014 - Reply

  Що пък, аз я харесвам статията, бяга човека, време му е да бяга ,да бяга от всенародната любов. Няма друг ход освен ОСТАВКА за Иванови

 • Й.А.
  December 30, 2014 - Reply

  Той добре бяга, сигурно няма да забрави да се върне обаче, та нека се посочи и какво е наложило “бягането”. Как се отнася към предмети, различни от математика? Как се отнася към учителите, който преподават по тези предмети? Как се отнася към учениците си? Защо мисли, че не греши никога?

 • Д.И
  December 30, 2014 - Reply

  Нито е математик с математиците,нито жена му е филолог с филолозите.евгени слезе в биологична паралелка,некадърен , проваля училището,но не му пука.Кой нормален човек след толкова силно изразен негативизъм от широк кръг ученици,родители, учители и провален прием няма да си поеме отговорността?!?Кой е способен на такава безочлива наглост?Прилича ми на безславното управление на БСП от близкото минало, само крадене и лъжи.

 • колега
  December 31, 2014 - Reply

  Завърши една неуспешшна година за МГ.Година на фалшиви хвалби,на нечуто недоволство от родители,ученици,колеги.Няма кой да ги чуе-директорът продължи да се държи по старому-като безнаказан властник,циничен,безскрупулен,алчен.Жалко,че с неговия авторитет си отива и авторитетът на гимназията.Недоволството на колегите го дразни и възмущава,разваля му дългогодишното спокойствие.Но хората вече не му вярват,защото фактите са налице.Уволнява,краде,лъже и дерибейства.Докога?Дано краят е догодина!

 • Бивш ученик
  December 31, 2014 - Reply

  Подайте си оствката г-н Иванов, не ви искахме за директор и като бяхме ученици и сега.Нали уж сте демократ,кое му е демократичното на едно фашистко управление ,довело авторитета на училището до дъното, докарахте го до блатото, отивайте си.

 • И.П.
  January 2, 2015 - Reply

  Абе,хора!За да си подаде оставката,човек трябва да има поне малко съвест ,морал и чест!Къде ги виждате при ЕвгениЙ Иванов.За пари е готов на всичко,а училището е златна мина.Само че само за него.На учителите-нищо.Но и тяхното търпение свършва.

 • Kiara
  December 16, 2016 - Reply

  Да,и за това от крадене на пари,отвън училищео е лъснато,а отвътре блъснато-както имаше една поговорка.Децата учат в мизерия,столовете и чиновете са наполовина счупени,като че ли ги е гризал някой :((((Сина ми за стотен път се прибира със скъсани дънки от счупените и “нагризани”столове :(((((Някой ще направи ли нещо,например да извика проверка от инспектората в София,не от Ямбол,където всичко става с връзки!!!!!!!!!!!!!!!!ТОВА Е НАЙ-МИЗЕРНОТОТ УЧИЛИЩЕ В ЯМБОЛ,И РЕМОНТИРАХА ЕДИНСТВЕНО ФАСАДАТА И ФИЗКУЛТУРНИЯТ САЛОН,И ТО ЗАРАДИ ЧОЛАКОВ…ЧЕ НАЛИ ОНАЗИ СКРИПЯ ЖЕНА МУ,Е УЧИТЕЛКА ПО ФИЗИЧЕСКО ТАМ,ЗА ДА ТОРМОЗИ ДЕЦАТА НАГЛАТА ГРОЗОТИЯ…ВСИЧКО ДА СЕ ВЪРНЕ НА ДЪЩЕРИТЕ И ВНУЦИТЕ И ДАНО 🙁 🙁 🙁 🙁

Leave a reply