“Диана комерс” дари по 2000 лв. за лечението на тунджанските младежи Петя и Мишо

???????????????????????????????Фирма „Диана комерс“ ЕООД, с управител г-н Живко Ангелов, направи дарение на стойност 4000 лв. Дарението  ще бъде  изполвано за лечението  на  Михаил Марков и Петя Михайлова, за които в момента  се провеждат дарителски кампании.

Сумата, дарена от Фирма „Диана комерс“ ЕООД, е най-голямата  дарена до момента и ще бъде разпределена по  равно в двете дарителски сметки.

„Бедни са думите да опишат хуманния жест! Това е силата на нашата общност, всички заедно, хванати ръка за ръка, заедно да решаваме проблемите!“ – бяха част от думите  на г-н Георгиев – кмет на община „Тунджа”, който връчи благодарствен плакет „С Тунджа в сърцето“ на г-н Ангелов  и благодари за жеста.

Управителят на фирма „Диана комерс“ ЕООД, г-н Ангелов, сподели, че  целия ръководен състав на фирмата и всички работещи в нея, са съпричастни  със съдбата на двамата младежи.

Преди 12 години на Петя Иванова Михайлова, която живее в с. Симеоново, община „Тунджа”, е поставена диагноза „Интрамедуларен тумор – Епендимом II степен”. Следват няколко операции в България, но туморът е голям и не може да бъде премахнат изцяло, поради което състоянието на Петя постепенно се влошава. От 2 години Петя е с долна тежка парапареза. Ако не се оперира отново, има опасност да бъдат засегнати и горните крайници.

Петя търси помощ от няколко болници в чужбина, но само болница Аджъбадем, Турция се ангажира да извърши многостепенна ламинектомия и след това, ако е необходимо, терапия с кибернож. Стойността на операцията и лечението с кибернож е 45 500 евро. Сумата е непосилна за Петя и семейството й, а медицинските интервенции трябва да бъдат направени възможно най- бързо, тъй като заболяването е силно прогресивно.

Нека бъдем съпричастни към лечението на Петя и да помогнем на един млад човек отново да усети радостта от живота!

 

Ако искате да помогнете, може да го направите на тази сметка:

IBAN: BG62STSA93000023112037

Банка ДСК

Титуляр: Петя Иванова Михайлова

или чрез дарителски SMS с текст на латиница DMS PETYA на номер 17 777.

 

Михаил Марков е млад мъж от Роза, който след катастрофа остава прикован в инвалидна количка. До преди 5 години той е изгряваща футболна звезда, но инцидента, случил се навръх 8 декември, попарва надеждите му за спортна кариера, ала не успява да погуби усмивката му. Не успява да погуби духа му и надеждата един ден отново да се изправи на крака.

На Михаил му предстои едномесечен курс на рехабилитация в Aдели Meдикал Център – Международна рехабилитационна клиника в Словакия, която е лидер в неврорехабилитация, физиотерапия, балнеология и терапия на говора.

Курсът на рехабилитация струва 18 000 лева. Сумата е непосилна за него и семейството му.

`Ако искате да помогнете на Мишо, може да го направите на тази сметка:

Обединена Българска Банка – ОББ

IBAN: BG41UBBS80021014147130

BIC: UBBS BGSF

Титуляр на сметката: Михаил Николаев Марков

About the Author :