Деян Моллов става регионален директор на Гранична полиция – Елхово

D. MollovПо разпореждане на вътрешния министър Пламен Узунов от вчера – 23 март, е извършена ротация на ръководството на Регионалните дирекции “Гранична полиция” – Елхово и Смолян. Целта на промяната е подобряване на организацията и контрола на регионалните дирекции. За директор на РДГП – Елхово е назначен комисар Деян Моллов , досегашен директор на РДГП-Смолян. Той поема ръководството на “най-горещата” дирекция от Радослав Сотиров.

DSC06205Комисар Моллов е служител с богат опит, неговата кариера е започнала и се е развива в РДГП-Елхово, съобщават от МВР и допълват, че той познава в детайли работата на дирекцията, която изпълнява сложната и отговорна задача за сигурността на българо-турската граница. Той е бил началник на Гранично полицейско управление – Болярово и зам.-директор на РДГП – Елхово.

На негово място в РДГП-Смолян е назначен досегашният заместник-директор на РДГП-Елхово комисар Стоян Мандажиев, който след завършване на висшето си образование е започнал работа в Смолян и именно там е израснал в професионален план.

About the Author :

Leave a reply