Деца рисуваха в конкурс „Болярово – минало и настояще”

IMGP3859С конкурс за детска рисунка на тема „Болярово – минало и настояще” на 20 октомври 2014 година бе поставено началото на мероприятията по повод празника на град Болярово – 26 октомври – Димитровден.

Организатори на мероприятието бяха община Болярово и Местната комисия за борба с противообществени прояви на малолетни и непълнолетни с председател заместник-кмета Нина Терзиева. В конкурса участваха 50 деца, ученици в СОУ “Д-р Петър Берон”- град Болярово.

CIMG0651След приключването му, бяха излъчени победители и бе направена изложба с най-добрите рисунки. Тя бе експонирана в центъра на града, с което се дава възможност да бъде видяна от всички жители и гости на Болярово.

Грамотите и наградите (цветни моливи и скицници) на най-добрите художници бяха връчени от кмета на общината Христо Христов на новоизградената сцена в центъра на Болярово.

CIMG0644 Ето и имената на наградените деца, чиито рисунки бяха отличени: Филипа Иванова Герджикова, Стоянка Русева Стоянова, Султанка Кирова Николова, Ива Йорданова Трифонова, Илия Славов Гръбов, Александра Асенова Ботева, Катя Иванова Гочева, Даниела Иванова Карабалиева, Гергана Диманова Михалева и Тазмин Джейн Трумън.

CIMG0641 CIMG0643 CIMG0645

About the Author :