Деца помагат на деца в Лозенец

DSC01566Илияна, Иванина, Добромир, Константин, Никола са деца от стралджанското село Лозенец, които  се обединиха в една благородна идея: да помогнат за възстановяване и пълно оздравяване на своя съученик Борко. Те събират средства сред съучениците си, приятелите, родителите… И вярват, че милосърдието ще срещне подкрепа, а  това ще спаси и приятеля им.

10-годишният Борислав Милчев преди известно време паднал от колелото, ударил се лошо и от тогава , въпреки сериозното лечение, изпада в будна кома. Изписано от болничното заведение  момчето  си е в къщи под грижите на родителите, които , за да бъдат непрекъснато край него, са напуснали работа.  Всичко е с надеждата, че Борко ще се оправи. В това вярват и неговите верни приятели.

DSC01568За Борко в кутията за дарения прибавиха средства  кандидатите за народни представители от коалиция „БСП лява България” Митко Андонов, Катя Георгиева, Янко Добрев, както и придружаващите ги Иван Георгиев, изп.длъжността кмет на общината, Мария Толева, председател на ОбС на БСП , Атанаска Кабакова, председател на ОбС. В подкрепа на идеята много лозенци също прибавиха своя дан. Всеки, който желае да помогне за възстановяването на Борко, може да го направи чрез кметство Лозенец. Оздравявай, Борко! Ние сме с теб!

About the Author :