Децата от ЦДГ „Здравец” изпратиха тържествено есента

IMGP6657Тържество по случай изпращането на есента бе организирано в ЦДГ „Здравец” – град Болярово на 28 октомври 2015 година. Децата от двете групички – малките от „Буратино” и по-големите (бъдещи ученици) от „Мики Маус” представиха своите умения да рецитират пеят и да участват в интерактивни игри.

Гости на тяхното мило представление бяха Нина Терзиева (временно изпълняваща длъжността кмет и председател на МКБППМН), Милена Манолова (секретар на Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетни и непълнолетни), родители и близки.

IMGP6669Дечицата изпяха няколко песнички за есента и промените в природата при смяната на годишните времена, рецитираха стихотворения и танцуваха. Госпожица Диляна Димитрова задава на децата гатанки, под формата на забавна игра те търсеха скритите пликове в залата и отговаряха на въпросите в тях. След това от частите сглобиха пъзел – кошница с плодове.

 

IMGP6671След бурните аплодисменти госпожа Нина Трезиева обяви парична награда от общинското ръководство от сто лева – по повод участието на децата в празника на града. Връчи и наградите на отличените в конкурса за рисунка на МКППМН на тема „Моят роден край”: Теодор Иванов, Калоян Терзиев, Сияна Славова и Емилия Начева, пожелавайки на всички деца бъдещи успехи в изявите им.

IMGP6674 IMGP6675 IMGP6696 IMGP6697 IMGP6698 IMGP6699

About the Author :