Децата на Хаджидимитрово и Лозенец се борят три кръга за един гол, но безуспешно

kids-playing-soccerДетското футболно първенство на област Ямбол се превръща в трилър. Този спортен жанр търси кога детските отбори на „Балкан”/Лозенец/ и „Стефан Караджа”/Хаджидимитрово/ ще вземат не първата си точка, а кога ще вкарат първия си гол. За изиграните вече три кръга от първенството, това не се отдава нито на представителите на стралджанското село Лозенец, нито на тези от тунджанското село.

През уикенда „Стефан Караджа” игра срещу ОФК „Ямбол 2004” и си замина при резултат 11:0, а „Балкан” получи в срещата с „Тракиец”/Кукорево/ 14 безответни попадения. Някога на такива резултати казваха, че на загубилия отбор са му взели фланелките. В другите мачове от третия кръг в детското първенство също имаше голяма разлика в класите, но не толкова смразяваща. Малките състезатели на Стралджа нанесоха тежък удар на Елхово – 6:0, а играчите на Тенево победиха с класическото 3:0 състава на Зимница.

Тъй като клубовете, участващи в детското първенство са девет, в този кръг почиваше другият ямболски клуб – „Ямбол 1915”. Във временното класиране на върха е тимът на Кукорево, който единствен има пълен актив от трите кръга – 9 точки, при респектираща голова разлика – 21:1. С по 6 точки са отборите на ОФК„Ямбол 2004”, Стралджа, Елхово и Тенево.

На дъното, без нито една точка, са Зимница, Лозенец и Хаджидимитрово. Головата разлика на Лозенец е 0:32, а на Хаджидимитрово – 0:19.

About the Author :