Децата на Тенево танцуват

IMAG3561На 03.12.2015 г. в град Стара Загора се проведе Информационен ден по Проект BG051РО001-3.1.06 „Подобряване на качеството на образованието в средищните училища чрез въвеждане на целодневна организация на учебния процес“. В него взеха участие 6 области от страната като една от тях бе Ямбол.

Учениците от Основно училище „Васил Левски“, с. Тенево, представиха областта ни със своята богата танцова програма. Под звуците на народната песен „Рипни, Калинке“,  те изиграха закачлив танц, окичен с пъстротата на българския фолклор.

IMAG3565С втория си подарък, танцът към песента „Детска планета“, възпитаниците отправиха своето послание за надежда, мир и светлина, за едно по-добро бъдеще за всички деца по света. За финал на своята програма, децата тържествено развяха българския трибагреник в ритъма на „От векове за векове“. Готови за победи, малките звезди от танцовия състав към училището в село Тенево са готови да завладеят новия Dancing stars. Учениците от Основно училище „Васил Левски“ показаха класа и стил, но най-вече своите умения в танцовите стъпки по пътя към успеха.

IMAG3568 ??????????????????????????????? ???????????????????????????????

Даниела Пенева

About the Author :