Децата на ОФК „Ямбол”загубиха и от Стралджа

деца футБолФутболният детски отбор на ОФК „Ямбол” продължава с изключително слабото си представяне в областната група. В 11-ия кръг ямболският детски тим загуби от Стралджа с 2:0 и заема предпоследното място в таблицата.

Детската формация на село Кукорево, община „Тунджа”, постигна нови три точки, като този път надигра състава на Елхово с 2:0. Кукоревският тим има внушителна голова разлика – 64:9, като той е с най-силното нападение, и най-стабилната отбрана.

„Тракиец”/Кукорево/ е начело в класирането с актив от 28 точки, но с толкова е и Стралджа, така че тук първото място може би ще се реши с последния съдийски сигнал.

Децата на участващия за първи път през този сезон в областната група „Балкан”/Лозенец/ не могат да хванат срещу никой дори точка или по-почетна загуба, в отминалия кръг те бяха разбити с 2:8 от „Ураган”/Бояджик/.

Още един двубой имаше в 11 кръг, това бе срещата между Тенево и Зимница, завършила с безапелационна победа на теневските деца – 6:0.

Осем състава участват в областната детска група, Кукорево и Стралджа ще решат първото място, на дъното с 9 точки е ОФК „Ямбол”, чийто президент е Димитър Чамов и Лозенец, който е с 0 точки и чудовищна голова разлика – 7:142.

 

About the Author :

Leave a reply