Децата на Кукорево и Стралджа лидери в детския шампионат

FINALITRQVNADENTRI9Детският футболен отбор на „Тракиец” от село Кукорево продължава да води в класирането на областната група, след като надигра с 3:0 Елхово. Това стана в мач от петия кръг от шампионата за деца, в който участват девет състава. „Тракиец” дели първото място с малките футболисти от Стралджа, те надиграха без проблеми връстниците си от Хаджидимитрово – 3:0. Поредна много тежка загуба, която може да се определи и като футболен погром, застигна тима на „Балкан” от село Лозенец. В петия кръг те паднаха с 0:14 от състава на „Тунджа”/Тенево/.

От ямболските отбори, децата на ОФК „Ямбол 2004” почиваха, а другият ни клуб, „Ямбол 1915”, загуби от „Бенковски” /Зимница/ с 5:2. В предния кръг бе градското дерби сред децата, в него ОФК „Ямбол 2004” разби с 7:0 състава на „Ямбол 1915”.

На върха в таблицата са децата на Стралджа и на Кукорево с актив от 12 точки, като отборът на село Кукорево е допуснал само едно попадение във вратата си, а е вкарал 24 гола. Най-резултатни досега са състезателите на Стралджа, те имат голова разлика 35:3. На трето място е ОФК „Ямбол 2004” с 9 точки, по толкова имат и Тенево и Елхово, но са с по-лоша голова разлика.

На дъното са залепнали свирепо съставите на Лозенец и Хаджидимитрово, които още нямат нито точка, нито дори реализиран гол.

 

About the Author :