Детско шоу с кака Ели изненада най-малките жители за празника на Болярово

IMGP6147Много забавление и добро настроение донесе датата 25 октомври 2017 година за най-малките жители на Болярово. След емоционалния празник в училището по повод празника на града, дойде и изненадата за децата на общината – детско шоу с обичаната кака Ели.

На шоуто бяха не само ученици от начален и среден етап на обучение, но и по-големите от детската градина – тези от група „МикиМаус“. Всички взеха активно участие в песните, танците, забавленията и игрите. Имаше игри за всички възрасти – първите бяха общи, няколко за най-малките, накрая и за учениците. Всеки участник показа своите бързина, съобразителност, а в част от игрите и знанията си за приказните герои и сюжета на приказките.

IMGP6152Накрая на шоуто, кака Ели покани всички участници да се хванат за ръце и изпеят една любима на всички деца песен – „Детска планета“. Сбогувайки се с тях, след бурните аплодисменти, им честити празника на град Болярово още веднъж и им пожела да са винаги здрави, усмихнати и добри ученици.

Несъмнено за всяко дете този спомен ще остане незабравим и сред желанията им ще е нови срещи с кака Ели. Защото децата на общината го заслужават, а общинското ръководство никога не забравя най-малките жители на общината!

IMGP6163 IMGP6168 IMGP6205 IMGP6233 IMGP6245

 

About the Author :