Десет ямболски полицаи и един огнеборец с награди от министъра на вътрешните работи

SAM_1864Тържествено събрание на служителите от Областната дирекция и Регионална дирекция ПБЗН в Ямбол по повод 5 юли, когато отбелязваме 138 години от създаването на МВР и професионалния празник на българската полиция, се проведе днес, 4 юли от 11 часа. Бяха наградени служители, постигнали високи резултати в оперативно-издирвателната работа, в превенцията и разкриването на престъпления, опазване на обществения ред, превенция и пожарогасителна дейност или са помогнали в подобряването на административното обслужване на гражданите.

Директорът на ОДМВР Ямбол старши комисар Генчо Иванов поздрави служителите от дирекцията по повод  5 юли – професионалния празник на служителите от МВР и отправи своята благодарност към всички, които с ежедневния си труд, постоянство и SAM_1869всеотдайност допринасят за постигането на положителни резултати в борбата с престъпността, защита правата и свободите на гражданите и опазването на техния живот и имущество. Той изрази увереност, че и занапред служителите от ОДМВР Ямбол с достойнство ще продължат да посрещат многообразните предизвикателства в стремежа си да отговорят на очакванията на българските граждани.

За проявена инициативност, постигнати високи и трайни резултати при изпълнение служебните задачи, със заповеди от министъра на вътрешните работи Валентин Радев, с отличие “Почетен знак – III ст.” са наградени 2 служители: гл.инспектор М. Величков и гл. инспектор Ф. Томов. С отличие SAM_1878“Почетен медал” са наградени: гл. инспектор  Д. Димов и ст. инспектор П. Бакалов, които ще получат наградите си на 5 юли в София. С “Писмена похвала“ от министъра на вътрешните работи са отличени 6 служители от ОДМВР – Ямбол и един служител от РДПБЗН – Ямбол.  Със заповед на директора на Главна дирекция „ПБЗН“ гл. комисар Николов с „Писмена похвала” е отличен един служител от РДПБЗН – Ямбол. За съществен принос при изпълнението на професионални задачи, със заповеди на директора на ОДМВР – Ямбол, с “Писмена похвала” са наградени са 66 служители, а 11 служители са повишени в длъжност. 16 са отличените служители със заповеди за писмена похвала от началници на РУ при ОДМВР- Ямбол.

SAM_1868 SAM_1879 SAM_1881 SAM_1882 SAM_1886 SAM_1887 SAM_1888 SAM_1893 SAM_1895SAM_1889

About the Author :