Десет години Пенсионерски клуб “Старият дъб” – Межда

???????????????????????????????Пенсионерски клуб „Старият дъб“ в с. Межда, община „Тунджа“, навърши 10 години от създаването си. Гости на тържеството бяха наши приятели от пенсионерски клуб „Детелина“, с. Меден кладенец, кметският наместник Ирина Русева и Йордан Николов – отговорник за клубовете на пенсионера от Община „Тунджа“.

Певческата група към клуб „Детелина“ поздрави домакините със свои изпълнения и им поднесе подарък и поздравителен адрес. Поздрави и подаръци бяха връчени и от кметския наместник и от името на кмета на Община „Тунджа“ – Георги Георгиев.

???????????????????????????????С вълнение председателката на клуба Радка Балева разказа за богатата дейност на клуба, за изпълнените с веселие и жар дни на хората от третата възраст. Тя изказа благодарност за непрестанната подкрепа от страна на ръководството на общината за поддържането и обогатяването на материалната база на клуба, както и за предоставената по проект озвучителна техника и телевизор. Приятната обстановката, която им е осигурена, кара възрастните хора да се чувстват спокойни, пълноценно да прекарват своите дни и да се включват с удоволствие в клубните инициативи.

???????????????????????????????Дълго не стихваха веселите песни в изпълнение на юбиляри и гости, както и народните хора, в които никой не почувства умора.

Читалищната организация и кметското наместничество на село Междаим пожелава още дълги години да бъдат така задружни, сплотени и да отпразнуват още много юбилей заедно.

??????????????????????????????? ???????????????????????????????

Ваня Атанасова, секретар на читалище „Зора“

About the Author :