Десетте спортисти на боксов клуб „Априлец“

1За поредна година бяха наградени 10-те най-добри спортисти на Боксов клуб „Априлец”, с. Бояджик, община „Тунджа”. Тържествената церемония се състоя на 21 декември, в механа „Странджата“, а организатори са община „Тунджа” и Управителният съвет на боксовия клуб. На церемонията присъстваха Георги Георгиев- кмет на община „Тунджа“, Станчо Ставрев- заместник-кмет на община „Тунджа“, Данчо Хаджиев- председател на Управителния съвет на Боксов клуб „Априлец“ и управител на телевизия „Скат“, Елена Маджарова- кмет на с. Бояджик, Кольо Дичев- кмет на с. Кукорево, Илия Цингов- лекар на отбора, Катрин и Доника- дъщерите на дългогодишния председател на УС на БК „Априлец“ – Дойчо Димитров, както и боксьори – приятели и поддръжници на уникалния боксов клуб.

2Най-добрите боксьори за 2018 година от Боксов клуб „Априлец” получиха парични награди от кмета на общината Георги Георгиев, който сподели, че се гордее с успехите на клуба и ръководството на община „Тунджа“ ще продължи подкрепата си за клуба.

Първо място и приза Боксьор № 1 за 2018 г. се присъди на Даниел Асенов, който от 2011 година е № 1 в десятката на клуба. На второ и трето място заслужено са класирани другите двама братя- Боян Асенов и Катин Асенов, а на четвърта позиция е Митка Стоева- единствената дама в класацията.

Ето и имената на останалите отличени:

5-то място- Желязко Илиев;

6-то място- Божидар Живков;

7-мо място- Джани Богданов;

8- мо място- Никола Желязков;

9-то място- Христо Илиев

10-то място- Иван Недев.

През 2005 година се провежда първото награждаване на боксьори от Боксов Клуб „Априлец“, завоювали призови места, което се утвърждава във времето, благодарение на многобройните успехи на тунджанските боксьори.

3 4 5 6 7

About the Author :

Leave a reply