Депутат от Стара Загора стяга партията на Кунева в Ямбол

ТаневВ събота на посещение в Ямбол бе депутатът от Реформаторския блок Димитър Танев. Той даде първата си пресконференция в хотел “Кабиле”, като на нея стана ясно, че народният представител от Стара Загора, който е и зам.-председател на бюджетната комисия, ще наглежда хората на Кунева в ямбол и региона.  Танев заяви, че целта му в събота е да се види с ямболските структури , защото местните избори били  най-важните избори. „ И сме тук, за да чуем какво е виждането на хората, как бихме се явили в Ямболска област на вота.  Аз се надявам ние да имаме много, много силно представяне. Днес имаме среща и с хората , които членуват в партия „България на гражданите”.  Най-важното  е политиците да са близо до хората. Точно по този начин се прави истинска политика”, направи откровение депутатът, на който това са първите месеци в законодателния орган.

До него  бе Диана Динкова, зам.-областен управител, излъчена от Реформаторския блок, която е шеф на ямболската структура на „България на гражданите”, но тя така и не каза нито дума.  „Правителството с  тази програма показа единство, една много силна воля за реформи , едно намерение за пълен мандат”,заяви още Димитър Танев. ” В тази връзка участието на Реформаторския блок е ключово. Ние изцяло стоим зад приетата програма, много от нашите идеи , лансирани в предизборната кампания, са част от тази програма. Ние ще следим за тяхното изпълнение . Очакваме, разбира се, и конкретни срокове, конкретни ангажименти , които министрите ще набележат в следващите месеци”, допълни народният представител. Той не пропусна да похвали своята партия, като обяви, че „България на гражданите”, като част от Реформаторския блок, стои много стабилно. „ Реформаторският блок е гарант за едно разумно управление, за един разумен коректив”, каза още Димитър Танев.

На въпрос на „Делник”  как смята Реформаторският блок да постигне силен  резултат на местните избори, след  като на парламентарните остана едва седми – зад  ГЕРБ, БСП, „Атака”, Патриотичният блок , „България без цензура” и ДПС, депутатът не се съгласи, че са получили  малко гласове. А успехът виждал в близостта  до хората.

 

About the Author :