Депутатът Багдасаров иска плажен волейбол в Ямбол

DSC02470aНародният представител от БСП Милко Багдасаров в петък, в първия ден още от посещението си в Ямбол и областта, не пропусна волейболната си страст. Водилият цели 18 години партийната организация на лявата партия в Кърджали Багдасаров най-напред обясни, че философията на делегираните бюджети в училищата не се разбира правилно. После насече набързо бившия президент Георги Първанов и неговото АБВ, наричайки ги предатели, но след брифинга отпусна душата си и влезе на волейболна вълна.

Президентът на ВК „Арда” и председател на комисията по плажен волейбол към Федерацията, тутакси сондира кога може да се осъществи плажна „секция” и в Ямбол. За съжаление на депутата, му бе обяснено, че край Тунджа плажове няма, понеже няма басейни. Бандасаров остана доста учуден, но ако дойде и друг път, и то по-задълго в града ни, ще научи още много интересни неща.

Всъщност, тях може да му разкаже и колегата му от парламентарната група на „Коалиция за България” Петър Кънев, който като ямболлия знае доста за нашенските потайности.

Кънев е вицепрезидент на Българската федерация по волейбол и спонсор на женския ЦСКА, а като юноша е забивал топката с екипа на „Тунджа”, така че по тая линия са от една порода с Багдасаров.

About the Author :