Делото против заповедта на кмета на Елхово, забраняваща митинг до ГКПП – Лесово, ще се гледа в деня за размисъл

DSC05287Състав на Административен съд – Ямбол насрочи за утре, 25 март от 10,30 ч,. открито съдебно заседание по делото, образувано по две жалби против Заповед №РД-184 от 23.03.2017 г., издадена от кмета на община – Елхово. С обжалваната заповед се забранява провеждането на митинг непосредствено до ГКПП – Лесово в периода от 11 ч. на 24.03.2017 г. до 11 ч. на 26.03.2017 г. Против тази заповед днес бяха подадени жалби от Валери Симеонов, представляващ КП «Обединени патриоти – НФСБ, Атака и ВМРО» и от Красимир Каракачанов, съпредседател на КП «Обединени патриоти – НФСБ, Атака и ВМРО». В тях се твърди, че „заповедта на кмета на община – Елхово е неправилна и издадена при грубо противоречие на Закона и в противоречие с материално-правните норми”, поради което следва да бъде отменена.

                                                         Катя Няголова,

връзки с обществеността на Административен съд – Ямбол

About the Author :

1 Comment to “Делото против заповедта на кмета на Елхово, забраняваща митинг до ГКПП – Лесово, ще се гледа в деня за размисъл”
  • анКа
    March 24, 2017 - Reply

    Комуноидите и техните по-актуални производни да Фнимават, тъй като по този начин отрано създават причини за оспорване и касиране на изборите.

Leave a reply