Дейностите по профилиране и асфалтиране на кръговото кръстовище до ХЕС ще започнат на 27 март

Ямбол, 27.03.2023 г.

От 27 март, понеделник, през светлата част на деня, ще започнат подготвителните дейности за довършване на строително-монтажните работи на кръстовището до ХЕС, като се предвижда те да са с продължителност до 3 календарни дни. Непосредствено след това започват асфалтовите дейности, които ще са с продължителност 7 календарни дни, в зависимост от климатичните условия, съобщава фирмата-изпълнител на обекта.

Пълното затваряне на движението на МПС ще има при изпълнение на подготвителните и асфалтовите дейности в зоната на кръга.

Пътуващите по направление Ямбол-Сливен, ще бъдат отбивани по пътно трасе с направление ул.“Пирин“ – ЖП гара- Ямбол – ул. „Железничарска“ – пътна връзка с булевард „Европа“

Пътуващите по направление Сливен-Ямбол ще бъдат отбивани по пътна връзка  с направление  ул „Ямболен“.

Поетапно затваряне ще се налага при изпълнение на строителни дейности на отделните улични платна.

Всички търговски предприятия, попадащи в зоната на строежа, в участъка от ЖП гара-Ямбол и ул. „Ормана“, за периода на строително-монтажните работи  ще е необходимо да пренасочат транспортните си средства по обходни маршрути.

Община Ямбол моли гражданите, в периода от 27 март до 9 април 2023 година, да пренасочат пътуванията си по обходни маршрути, с цел безопасност, както на самите тях, така и на работещите в участъка. Всички преминаващи трябва да се движат с ниска скорост и със заострено внимание в участъка, поради движение на строителна механизация и хора. Благодарим за разбирането!

 

About the Author :