Дежурни каси за плащане на ток

EVNt_2EVN България информира, че в събота (21 май 2016 г.) и неделя (22 май 2016 г.) касовите салони в „Български пощи“ ЕАД за заплащане на консумирана електроенергия ще работят с традиционното си работно време за съботни и неделни дни. В понеделник (23 май 2016 г. ) и вторник (24 май 2016 г.) касовите салони няма да работят.

Клиентите на EVN България могат да използват по всяко време интернет платформата за проверка и плащане на консумирана енергия „ЕVN Онлайн плюс”:
https://www.evn.bg/Online-Services/Login.aspx

EVN България напомня, че всеки клиент вече може да извърши проверка на срока на плащане на своята текуща и следваща фактура за електроенергия на интернет страницата на компанията www.evn.bg или на директен линк:

https://www.evn.bg/SrokPlashtane/PeymentPeriodHome.aspx

За целта се изисква единствено въвеждане на ИТН (измервателна точка номер), която клиентите могат да намерят във фактурата си. Сроковете на плащане са посочени също във всяка издадена от дружеството фактура или касов бон.

Компанията съветва своите клиенти да се възползват от безплатните SMS и имейл услуги. Чрез тях всеки клиент, който ги заяви, получава следните известия:

  • Известие за издадена фактура
  • Известие при наличие на просрочени неплатени задължения за консумирана електроенергия, заради които предстои прекъсване на електрозахранването. 

И двете известия, които EVN България предлага безплатно, са в помощ и на всеки клиент с повече от едно място на потребление. Информация относно заявяването на безплатните SMS и имейл услуги е налична на: http://www.evn.bg/Chastni_klienti/Elektricheska-energia/Uslugi/PotreblenieEl/Prekasvane-vazstanoviavaneEl.aspx

 

About the Author :