Двоен празник за бъдещите второкласници

IMG_07411 юни 2018 година, освен празник, бе и последният учебен час на най-малките възпитаници на СУ „Доктор Петър Берон“ – град Болярово. Те получиха своите свидетелства за завършен първи клас и показаха знанията и уменията си, наученото през годината пред своите родители и близки.

Усмихнатата им любима учителка госпожа Златка Ламбова превърна в игра този последен за тях час. Сред тях, както винаги, беше и другата им учителка, също така любима – възпитателката им  от занималнята младата Велина Вачева.

Толкова вълнение имаше в децата, които знаеха, че това е двоен празник за тях. Под формата на различни игри, те демонстрираха не само своята съобразителност, но и знанията си за числата и IMG_0666буквите; показаха, че могат да пишат, смятат и разсъждават.

Накрая получиха книжки от госпожа Ламбова, свидетелства за  завършен първи клас и грамоти от различни техни участия в конкурси и състезания. Почти всички деца завършиха с отличен успех.

Децата също поднесоха на любимата си учителка подарък, благодарейки за всичко, което прави за тях. А тя, пожелавайки им весела ваканция, не забрави да им напомни и да четат книжките от списъка, който им е приготвила. И че през септември отново ги очаква с нетърпение, за да продължат да учат заедно!

IMG_0739 IMG_0750

About the Author :

Leave a reply