Дванадесети благотворителен бал в община “Тунджа”

Община „Тунджа“ вече единадесет години организира и провежда Благотворителен бал за набиране на средства за стипендии на ученици и студенти в неравностойно социално положение и с високи постижения в образователния процес, културата и спорта. През това време са събрани близо 350 000 лв. и са подпомогнати 2000 пъти талантливи деца или нуждаещи се от помощ или лечение деца и млади хора. Две години поред със средства от Фонда се финансират и летните лагери на тунджанските ученици.

Тази година за дванадесети път Благотворителният бал ще се проведе на 17 декември от 19.00 часа в ресторант „Екатерина” с. Веселиново.

В организацията и реализацията на благотворителната кауза се включват учебни заведения, детски градини, читалища, младежки организации. Кампанията е подкрепяна и от представители на местния бизнес, на неправителствения сектор, общински съветници, кметове и кметски наместници на населени места, партньори и приятели на община „Тунджа”.

Всеки, който желае да бъде съпричастен към тази благородна благотворителна инициатива може да се включи като закупи покана на стойност 50 лева, дари средства или предостави експонати за Коледния базар или търга.

About the Author :

Leave a reply