Двама участници от сериала “Скъпи наследници” в гостуващия спектакъл на Плевенския театър “Боинг, боинг”

Dimitar_BanenkinДвама участници от сериала „Скъпи наследници” играят в новата премиера на Плевенския театър  „Боинг, боинг” от Марк Камолети, която ямболската публика ще има удоволствието да гледа на 27 юни 2018 г..  След 20 годишно отсъствие от България Димитър Баненкин прави голямото се завръщане  на българския екран в сериала  „Недадените”, по-късно снима в „Под прикритие”,  „Роза Дамасцена”, а сега и в  „Скъпи наследници”. Петко Венелинов, завършва НАТФИЗ преди шест години в класа на Маргарита Младенова и е един от младите обещаващи таланти на Младежкия театър.

петко венелиновОсновната причина, заради която си струва да се гледа „Боинг, боинг”, обаче не са толкова познатите лица от екрана, а че това е най-поставяната френска пиеса в цял свят – общо 55 страни и още с първата й постановка през 1960 г. на сцената на „Comedie Caumartin” става тотален хит. Вече 45 години се играе и в парижкия театър „Michel”, като се възприема почти като рекламен символ на града.

Авторът Марк Камолети счита, че огромният успех на пиесата се дължи на две основни мъжки влечения – към летенето и към многоженството. Сигурно затова режисьорът на плевенския вариант на „Боинг, боинг” Васил Василев отделя нужното  внимание и на женската част от състава, включвайки  красивите и много талантливи актриси – Бориса Сарафова, Камелия Хатиб, Елица Анева и Нина Илиева-Петкова .

„Боинг, боинг” каца в Ямбол на 27-ми юни точно в 19.00 ч. Не пропускайте полета на Плевенския драматичен театър „Иван Радоев” .

1 2 3 5 6 9

About the Author :

Leave a reply