„Да помогнем на Петя“

???????????????????????????????Под наслова „Да помогнем на Петя“, се състоя извънредния брифинг на Георги Георгиев – кметът на община „Тунджа“, на 21 април 2016 година в конферентната зала.

В залата присъстваха кметът на общината Георги Георгиев, заместник-кметовете Станчо Ставрев и Георги Чалъков, младите певици Даниела Косева и Ивет Костова, Мая Тодорова – Директор на фолклорен ансамбъл „Тунджа“ и Божана и Христо Данчеви и Петя Михайлова. Всички те присъстваха с една, едничка цел – да подкрепят едно младо, слънчево и жизнено момиче като Петя Михайлова.

???????????????????????????????„Ние като община, като общност сме се ангажирали да помогнем на Петя, за да събере необходимите средства за лечението си. Благодаря й, че е тук с нас. Благодаря на всички вас, които сте тук и ще участвате в благотворителния концерт под наслов „Приятели“. Най-голямата сила на нашата община е, че всички действия са насочени към изграждане на една местна общност. Само обединени в една посока можем да постигнем всичко. Не мога да не отбележа жеста на нашата млада поетеса Теодора Рашева от село Безмер, която дари всички приходи от продажбата на своята първа книга „Есенно дете“ в името на тази кауза“, каза кметът на община „Тунджа“ и призова всички, които имат възможност да помогнат и да бъдат съпричастни.

???????????????????????????????„Ние сме с теб и скоро ще съберем необходимите средства“, подкрепи младото момиче Мая Тодорова – Директор на фолклорен ансамбъл „Тунджа“.

„Всички хора трябва да са благодарни и всички трябва да си помагаме“, бе призивът на младият изпълнител Христо Данчев.

„Благодаря на община „Тунджа“, че ми подаде ръка и продължава да ме подкрепя. Гордея се, че съм жител на тази община“, развълнувано каза слънчевата Петя.

???????????????????????????????Поради влошеното здравословно състояние на Петя Михайлова от Симеоново, отново призоваваме всички добри хора, които имат възможност, да се присъединят към благотворителната инициатива в нейна помощ.

Припомняме, че Петя е с тежката диагноза „Интрамедуларен тумор – Епендимом II степен”. От 2 години е с долна тежка парапареза. Ако не се оперира отново, има опасност да бъдат засегнати и ръцете й.

Нека бъдем съпричастни към лечението на Петя и да помогнем на един млад човек отново да усети радостта от живота!

???????????????????????????????Цялата програма с празничните прояви, посветени на Деня на Община „Тунджа“ е под мотото „Да помогнем на Петя“.

Събраните средства на благотворителният концерт „Приятели“, който ще се проведе в залата на Научно-технически съюзи Ямбол, на 22 април 2016 година, ще са за лечението на Петя. Заповядайте, за да помогнем ЗАЕДНО на едно жизнерадостно момиче да се радва на живота пълноценно. 

???????????????????????????????Ако искате да й помогнете, може да го направите на тази сметка:

IBAN: BG62STSA93000023112037

Банка ДСК

Титуляр: Петя Иванова Михайлова

или

чрез дарителски SMS с текст на латиница DMS PETYA на номер 17 777 

About the Author :